Oplev vores nye Mazda MX-30 R-EV

Vores nye Mazda MX-30 R-EV er landet, og klar til prøvetur.

Mazda MX-30 R-EV er en helt unik bil, der i modsætning til andre plug-in hybrider altid køres elektrisk. Batteriet giver en rækkevidde op til 85 km på ren el, hvilket rækker til de fleste daglige ture. På længere ture oplades batteriet af en kompakt Wankelmotor under kørsel, mens bilens elmotor fortsætter med at tage dig til din destination.

Mazda MX-30 R-EV giver dig mulighed for at køre 680 km uden behov for opladning og optankning.

Prøvekør Mazda MX-30 R-EV i dag og oplev energien.

MAZDA MX-30 R-EV FÅS FRA 230.000 KR.

 

UNIKT DESIGN

Mazda MX-30 er en unik SUV med smukke proportioner og et spændende design. Især de særlige freestyle-døre som åbner modsat fordørene, giver masser af indstigningsplads til bagsædet. De giver også et frit udsyn til det åbne kabinedesign med høj kvalitet og udsøgt håndværk.

LÆNGERE RÆKKEVIdde PÅ EL

Rotationsmotoren er placeret side om side med elmotoren og en generator i motorrummet starter, når batteriet når under et vist niveau og forsyner det med strøm til den videre kørsel. Det vil den gøre, så længe der er benzin i den 50 liter store tank. På den måde kan du tilbagelægge lange strækninger, selv hvis der ikke er mulighed for at lade batteriet undervejs. Faktisk har du mulighed for at køre 680 km uden behov for opladning og optankning.

Batteriet kan AC-oplades med 11 kW eller DC-lynlades fra 20-80% med 36 kW på ca. 25 minutter. Rækkevidden ved ren elektrisk kørsel lyder på op til 85 km (WLTP).

MØD EDITION R

Mazda MX-30 R-EV kommer i de samme fire udstyrsniveauer som vores rene elektriske variant af MX-30: Prime-Line, Exclusive-Line, Advantage og Makoto. Den eneste forskel er, at MX-30 R-EV i en periode vil blive solgt som specialmodel med navnet “Edition R”, baseret på højeste udstyrsniveau.

MX-30 Edition R byder også på en unik totonet lakering i farverne Jet Black og Maroon Rouge samt et interiør med en række unikke detaljer. Den er virkelig smuk.

 

Fem sikkerhedsstjerner

Mazda MX-30 R-EV har opnået de maksimale fem stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest. Dermed får den samme fremragende bedømmelse, som vores fuldelektriske udgave af MX-30. Resultatet skyldes især tre forskellige faktorer:

  • Et stærkt karrosseri med veldefinerede, stødabsorberende zoner
  • Et stort opbud af avancerede sikkerhedssystemer
  • En god evne til at beskytte bløde trafikanter

Mazda MX-30 REV
Mazda MX-30 REV
Mazda MX-30 REV

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til den nye Mazda MX-30 R-EV, så kontakt en af vores salgsrådgivere.

Salgsafdeling

Lars Kjær

Lars Kjær

Salgschef

Frederik Dirksen

Frederik Dirksen

Salgskonsulent

Peter Mærsk-Møller

Peter Mærsk-Møller

Salgskonsulent

Jacob Malling

Jacob Malling

Salgstrainee

Hans-Christian Starbæk Kjær

Hans-Christian Starbæk Kjær

Adm. direktør og indehaver