Kør længere med den nye Mazda MX-30 R-EV

Den nye Mazda MX-30 R-EV er en plug-in hybrid som ingen anden. Den drives frem udelukkende af sin elmotor, medens benzinmotoren i form af en kompakt rotationsmotor udelukkende bruges til at generere strøm til batteriet og elmotoren.

Rækkevidden på el alene er ca. 85 km ved blandet kørsel, hvilket mere end rigeligt dækker de flestes daglige kørselsbehov. Ved længere afstande kobles den unikke rotationsmotor til og oplader batteriet efter behov, medens du kører.

Mazda MX-30 R-EV forventes til Danmark i sommeren 2023 til priser fra 279.980 kr.

UNIKT JAPANSK DESIGN

Mazda MX-30 R-EV skiller sig ud fra mængden og imødekommer den moderne bilists behov. Omhyggeligt udviklede proportioner og spændende elementer bringer denne bil til live, såsom freestyle-døre og et førercentreret cockpit. Resultatet er en enestående crossover fremstillet i Japan.

ROTATIONSMOTOR FORLÆNGER DEN ELEKTRISKE OPLEVELSE

Rotationsmotoren, som er blevet raffineret af Mazda gennem de sidste 50 år, er den ideelle benzindrevne motor til at oplade et elektrisk køretøj, der udelukkende drives af en elmotor.

Rotationsmotoren er placeret side om side med elmotoren og en generator i motorrummet starter, når batteriet når under et vist niveau og forsyner det med strøm til den videre kørsel. Det vil den gøre, så længe der er benzin i den 50 liter store tank. På den måde kan du tilbagelægge lange strækninger, selv hvis der ikke er mulighed for at lade batteriet undervejs. Ifølge foreløbige tal fra Mazda kan rækkevidden komme op på over 600 km.

MØD EDITION R

Mazda MX-30 kommer i de samme fire udstyrsniveauer som vores rene elektriske variant af MX-30: Prime-Line, Exclusive-Line, Advantage og  Makoto. Den eneste forskel er, at MX-30 R-EV i en periode vil blive solgt som specialmodel med navnet “Edition R”, baseret på højeste udstyrsniveau.

Edition R tilføjer stilfulde detaljer, der giver ejerne en følelse af stolthed over at eje et køretøj udstyret med en roterende motor. De eksklusive detaljer er blandt andet orange designelementer i kabinen.

MX-30 Edition R byder også på et multitonet ydre i farverne Jet Black og Maroon Rouge samt et omfattende standardudstyr.

Altid elektrisk drift

I modsætning til andre biler af typen PHEV (plug-in hybrid), hvor forbrændingsmotoren driver hjulene, drives hjulene på en Mazda MX-30 R-EV altid af elmotoren, hvilket betyder, at du hele tiden bevarer den fantastiske EV-køreoplevelse på enhver tur.

Den fuldelektriske rækkevidde på 85 km dækker rigeligt det gennemsnitlige daglige kørselsbehov.

 

Mazda MX-30 REV
Mazda MX-30 REV
Mazda MX-30 REV

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til den nye Mazda MX-30 R-EV, så kontakt en af vores salgsrådgivere.

Salgsafdeling

Hans-Christian Kjær

Hans-Christian Kjær

Adm. direktør og indehaver

Lars Kjær

Lars Kjær

Salgschef

Peter Mærsk-Møller

Peter Mærsk-Møller

Salgskonsulent

Frederik Dirksen

Frederik Dirksen

Salgskonsulent

Ivan Kjær

Ivan Kjær

Salgskonsulent

Jacob Malling

Jacob Malling

Salgstrainee

Alexander Larsen

Alexander Larsen

Weekendhjælper