Ford E-Transit - Alt du skal vide om Fords elektriske varebil

Ford E-Transit er den første fuldelektriske varevogn fra Ford, der kan hjælpe virksomheder med at opnå bæredygtige mål uden at ofre råstyrke, præstation eller fleksibilitet. Vi forklarer her, hvorfor det er fordelagtigt med en elektrisk varebil og hvorfor du bør overveje Ford E-Transit.

Fordele ved elektriske varebiler

Udover at elbiler er bedre ved miljøet end benzin og dieselbiler, er der nogle andre klare fordele ved at købe en el varebil til erhverv frem for en benzin- eller dieselbil.

 

Lavere driftsomkostninger

En elektrisk varebil kræver elektricitet i stedet for brændstof, og elektricitet er typisk billigere end benzin eller diesel. Derudover kan du oplade bilen om natten, når elprisen ofte er lavere.

 

Mindre vedligeholdelse

Elektriske motorer har færre bevægelige dele end forbrændingsmotorer, hvilket betyder, at der er færre dele, der kan gå i stykker. Dette betyder også, at en elektrisk varebil ofte kræver mindre vedligeholdelse og har færre mekaniske problemer.

 

Støjsvag drift

Elektriske motorer laver typisk mindre støj, hvilket kan være en fordel, især hvis du arbejder i byområder. En støjsvag varebil kan gøre det muligt at levere varer eller ankomme på adresser tidligt om morgenen eller sent om aftenen uden at forstyrre naboer eller beboere.

 

Adgang til miljøzoner

Nogle større byer har miljøzoner, hvor kun køretøjer med lav emission har adgang. Da elektriske varebiler ikke udsender nogen emissioner, har de adgang til disse zoner, hvilket kan give mulighed for at reducere transporttid og transportomkostninger.

Hvorfor vælge Ford E-Transit?

Ford E-Transit er en moderne og højteknologisk elektrisk varebil fra Ford, der tilbyder et væld af udstyr og funktioner. Ford E-Transit kan konfigureres på 25 forskellige måder da den kan fås i to højdevarianter og tre længdevarianter samt kan fås som Van, Double cab-in-van og Single Chassis.

 

Hvor lang rækkevidde har Ford E-transit?

Det afhænger af konfigurationen du vælger. Den konfiguration med den højeste rækkevidde ligger på 317 km, mens den konfiguration med den laveste rækkevidde ligger på 255 km.

 

Hvor hurtigt kan man oplade Ford E-Transit?

Hvis du har et ladepunkt til elbiler i dine lokaler, kan en Ford E-Transit oplades fra 0-100% på blot 8 timer. Du kan også oplade Ford E-Transit på offentlige ladestationer, hvilke der er mange af i hele Europa. Derhjemme kan du enten sætte Ford E-Transit i stikkontakten eller installere et Ford Connected Wallbox hjemmeladepunkt for hurtig og effektiv opladning.

Hvilke funktioner har Ford E-Transit?

Ford E-Transit kommer med en masse funktioner, som forbedrer køreoplevelsen. Nogle af de mest nævneværdige funktioner er:

 

  • Ford SYNC 4 – Et skyforbundet infotainmentsystem med ruteplanlægning og trådløs integration til smartphone samt en 12 tommer tourchskærm m.m.

 

  • Fordpass Pro – En gratis app der gør det muligt at se din bils placering og status samt gør det muligt at fjernlåse eller låse dørene op.

 

  • Fjernstart – Gør det muligt at indstille temperaturen og mere i kabinen fra hjemmet eller kontoret, så bilen kan være varm eller afkølet når du sætter dig ind i den.

N. Kjær Bilcentret er din Ford forhandler i Svendborg

Hos N. Kjær Bilcentret har vi mere end 65 års erfaring inden for forhandling og reparation af biler. Vi er autoriseret Ford forhandler og kan derfor hjælpe med alle spørgsmål og lignende du måtte have om bilerne og mærket. Hvis du vil se vores store udvalg af biler, er du altid velkommen til at besøge vores butik på Odensevej 94 i Svendborg. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte os via telefon eller mail. Se mere på vores kontaktside.

Salgsafdeling

Hans-Christian Kjær

Hans-Christian Kjær

Adm. direktør og indehaver

Lars Kjær

Lars Kjær

Salgschef

Peter Mærsk-Møller

Peter Mærsk-Møller

Salgskonsulent

Frederik Dirksen

Frederik Dirksen

Salgskonsulent

Ivan Kjær

Ivan Kjær

Salgskonsulent

Jacob Malling

Jacob Malling

Salgstrainee