Prøvekør Ford Explorer hos N. Kjær Bilcentret

Den 5.-7. juli og igen fra starten af august

Vores kunder er vilde med Fords nye elbil, der udover en skarp frapris på 299.900 kr. og lang rækkevidde på op til 602 km også byder på et markant design og masser af udstyr som standard.

Nu kommer Ford Explorer til Svendborg, klar til prøvekørsel. Du kan prøvekøre Explorer i dagene den 5.-7. juli eller igen fra starten af august. Vi vil dog anbefale dig at booke en prøvekørsel, da vi ved, at der bliver rift om bilen. Du finder kontaktinformation på vores salgsrådgivere nedenfor.

DESIGNET TIL ALLE SLAGS EVENTYR

Som navnet antyder er Ford Explorer skabt til eventyr. Bilens design og rummelighed gør den ideel, uanset om du er til bykørsel eller eventyr med hele familien på bagsædet.

MASSER AF UDSTYR SOM STANDARD

Ford Explorer er tilgængelig i to varianter: Select og Premium, og uanset dit valg af drivlinje, kan du være sikker på, at din bil er toptunet med hensyn til komfort og sikkerhed.

 

Som standardudstyr i Explorer Select får du bl.a. 19″ alufælge, LED-lygter for og bag, nøglefri adgang og start, bakkamera, opvarmede forsæder og rat, 12-vejs eljusterbart førersæde i Sensico kunstdellæder med lændemassage, 14,6″ justerbar SYNC Move touchskærm og meget mere. 

 

For 20.000 kr. ekstra kan du rykke fra en Select over i en Premium, der er opgraderet endnu mere med lækkert standardudstyr. Fx 20″ alufælge, B&O Premium audio system, fuldt kunstlæder på sæderne, håndfri el bagklap, adaptive matrix LED-forlygter og ambientebelysning i regnbuens farver i bilens døre, midterkonsol og soundbar.

FRA KUN 299.900 KR.

Fra 299.900 kr. kan du sætte dig godt til rette i den baghjulstrukne Ford Explorer Select, der har en standard rækkevidde på op til 384 km. Ford blot 40.000 kr. mere kan du tage springet op og få batteriet med en udvidet rækkevidde på hele 602 km.

SELECT

PREMIUM

·       170 HK

·       Baghulstræk

·       Standardrækkevidde på op til 384 km.

·       Fra 299.900 kr.

 

·       286 HK

·       Baghjulstræk

·       Udvidet rækkevidde på op til 602 km

·       Fra 339.990 kr.

·       286 HK

·       Baghulstræk

·       Udviddet rækkevidde på op til 572 km

·       Fra 359.990 kr.

·       340 HK

·       Firhjulstræk

·       Udvidet rækkevidde på op til 566 km

·       Fra 359.900 kr.

·       340 HK

·       Firhjulstræk

·       Udvidet rækkevidde på op til 532 km

·       Fra 379.990 kr.

 

RUMMELIG SUV SKABT TIL EVENTYR

Ford Explorer er en mellemstor SUV, der størrelsesmæssigt ligger mellem Ford Puma og Ford Kuga. Bilens design og rummelighed gør den ideel, uanset om du tager familien med på eventyr eller anvender den til bykørsel.

Bilen har plads til fem personer og et fleksibelt bagagerum på cirka 470 liter. Den 17 liter store MegaConsole mellem forsæderne kan for eksempel rumme en bærbar computer, adskillige 1,5l vandflasker eller noget helt tredje.

BATTERI

Find roen, du har masser af rækkevidde. Med en ladehastighed på 10%-80% på kun 25 minutter,** får du batteriet fyldt op i løbet af ingen tid. Drik en kop kaffe. Din 100% elektriske Ford Explorer er klar, før du er.

Via BlueOval Charge Network har du fra næste år adgang til cirka 500.000 ladepunkter placeret over hele Europa, inkl. IONITY lynladere. Så der er altså ingen undskyldning for ikke at køre på eventyr i den nye Ford Explorer.

Galleri

Der er masser af unikke designdetaljer både ude og inde i den 100 % elektriske Ford Explorer. Gå på opdagelse i nogle af de mange detaljer.

Vi er klar til at hjælpe dig

Salgsafdeling

Lars Kjær

Lars Kjær

Salgschef

Frederik Dirksen

Frederik Dirksen

Salgskonsulent

Peter Mærsk-Møller

Peter Mærsk-Møller

Salgskonsulent

Jacob Malling

Jacob Malling

Salgstrainee

Hans-Christian Starbæk Kjær

Hans-Christian Starbæk Kjær

Adm. direktør og indehaver

*Vejledende udsalgspris – den endelige pris bekræftes senere i 2023. **Opladningstiden er baseret på Fords tekniske simuleringer. Opladningshastigheden vil falde, når batteriet nærmer sig fuld kapacitet. Resultater kan variere alt efter spidsbelastningstider, temperatur og batteriets tilstand.