IVECO Svendborg

Kontakt IVECO Svendborg

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe.

Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

11 + 6 =

Indtast løsningen på regnestykke for at bevise at du ikke er en robot

Åbningstider

Salg

Mandag – fredag 08.30 – 17.30
Lørdag Lukket
Søndag 11.00 – 16.00

Værksted

Mandag – torsdag 06.45 – 18.00
Fredag 06.45 – 16.45

Maler- og pladeværksted

Mandag – torsdag 06.45 – 15.45
Fredag 06.45 – 14.00

Reservedele

Mandag – torsdag 07.30 – 15.45
Fredag 07.30 – 14.00

Find din Iveco i Svendborg hos N. Kjær Bilcentret

Har du brug for en vare- eller lastbil, er Iveco et oplagt valg. Den italienske producent er specialist i store kassebiler, der skal være både funktionelle og stilfulde.

Hos N. Kjær Bilcentret kan du finde din Iveco i Svendborg. Vi forhandler et stort udvalg af både nye og brugte modeller, og du er altid velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak og en prøvetur. Vi er sikre på, at vi har bilen til dig. 

Varebilen til dit erhverv

Skal du bruge en varebil til hurtig og sikker transport?

Iveco er et oplagt valg til transport af større objekter. Der findes mange Iveco’er i forskellige størrelser, som kan dække forskellige behov. Lige fra varevogne til store lastbiler.

Vi er eksperter i Iveco, og du er meget velkommen til at booke et møde med os for at få kyndig rådgivning. Vi har modeller, der er designet som både lastbiler og varebiler. 

Køb en brugt Iveco i Svendborg til en fordelagtig pris

Brugtbilsmarkedet er stort i Danmark, og der findes mange gode scoops. Har du brug for en Iveco i Svendborg, er vi det rette valg. 

Vi har fordelagtige priser, solid kundeservice og rådgiver dig til det rette valg, der passer til dine behov. Så er du i tvivl om, hvad du søger, er der hjælp at hente hos os. 

Kør på landevejene med ro i sindet

Hos N. Kjær Bilcentret har vi eksklusive serviceaftaler, der får dig til at sove godt om natten.

Vi har både dækcenter, klargøringscenter, skadecenter og servicerådgivning, ligesom vi forhandler diverse reservedele og tilbehør. 

Vores professionelle personale står klar til at hjælpe din bil tilbage på vejen, når den har brug for det. Så skulle uheldet være ude, skal du ej frygte. Lad os klare skærene. 

Bliv mødt med et smil

Hos N. Kjær Bilcentret behøver du ikke at vide, hvad du vil have, når du træder ind ad døren. Om du er rutineret bilkender eller helt grøn, er irrelevant for os. Vi møder dig med åbne arme og et smil.

Så har du overvejet at købe en Iveco i Svendborg? Kom forbi og hør, hvad vi kan tilbyde. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Book en prøvetur i en Iveco allerede i dag

Du skal selvfølgelig prøve den bil, du har brændt dig varm på. Book derfor en prøvetur i en af vores Iveco-modeller ved at kontakte os allerede i dag. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os på 62 21 23 23 eller mail nkjaer@nkjaer.dk. Så lytter vi til dig og dine ønsker.