Den helt nye Suzuki Swift er landet

NY GENERATION AF KLASSENS SJOVESTE BIL

Fjerde generation af Suzuki Swift er landet, og den giver dig både en komfortabel og frisk køreoplevelse. Du får den med hele pakken fra kun 169.990 kr.

Kom og oplev den nye Swift, dens høje udstyrsniveau og de nye sikkerhedsdetaljer. Du kan selvfølgelig også sætte dig til rette i de nye velpostrede sæder til en prøvetur.

Vi glæder os til at se dig på Odensevej 94.

 

Suzuki swift
Suzuki swift 2024

NYT SWIFT DESIGN, UDE OG INDE

Swift-designet har fået en større opdatering både ude og inde, men bevarer dog det ikoniske Swift-udtryk, som har gjort bilen til en favorit blandt bilentusiaster.

Nyt er den skarpe designlinje, der løber hele vejen rundt fra bagsmækken, langs siderne, hen over de ny-designede forlygter, hvor kørelyset giver en let genkendelig signatur. Og på fronten er Suzuki-logoet nu flyttet op over kølergitteret.

Indvendigt er der også tale om et komplet nyt design, hvor blandt andet instrumentbordet med 9” infotainmentsystem og et nydesignet airconditionanlæg er vinklet mod føreren for en forbedret køreoplevelse. Instrumentbordet er ydermere udført i et flot, 2-farvet design.

SIKKERHEDSUDSTYR PÅ ET NYT NIVEAU

Den nye Swift tilbyder et højt sikkerhedsudstyrsniveau i alle versioner. Den opfylder nemlig de nye skrappe GSR krav, som træder i kraft i løbet af 2024.

Standard er fx en opgraderet automatisk nødbremse der nu også detekterer cyklister og fodgængere, en mere avanceret adaptiv fartpilot med flere indstillingsmuligheder, skiltegenkendelse, blind-vinkel advarsel, hastighedsassistance, aktiv vognbaneassistent og Full LED lygter med automatisk op/nedblænding.

Dertil kan du lægge advarsel mod krydsende trafik bag bilen, parkeringssensor bag og bakkamera, der gør bakning og parkeringsmanøvrer mere sikre. Og alt sammen er inkluderet i prisen for selv den billigste model.

Suzuki Swift 2024
Suzuki Swift 2024

KOMFORTUDSTYR SOM EN LUKSUSBIL

Også på komfortsiden sætter den nye Suzuki Swift barren højt for, hvad man kan forvente sig af standardudstyr til prisen i mini-klassen. Den billigste Swift model hedder Upgrade og koster 169.990 kr.

Udover al sikkerhedsudstyret er den nye Swift et udstyrsstykke. Du får som standard møglefri betjening og trykknap-start, 9″ infotainmentsystem med navigation og bakkamera, trådløs opkobling via Apple CarPlay og Android Auto, aircondition, el-ruder for og bag, multijusterbart rat og automatisk op- og nedblænding af LED forlygterne

Og i de næste Swift modelvarianter møder du udstyr som alu-fælge, læderrat, sorte ruder bag, sædevarme, klimaanlæg med mere.

MILD-HYBRIDTEKNIK OG 22,7 KM/L

Suzuki har arbejdet grundigt med at optimere brændstoføkonomien. Den leveres med en ny og energieffektiv 1,2 benzinmotor med 3 cylindre, 82 HK og Mild Hybrid-teknik. Det betyder, at Swift præsterer hele 22,7 km/l ved blandet kørsel (WLTP). Den er svær at stikke for klassekammeraterne.

 

Suzuki Swift 2024
Suzuki Swift 2024

DET SIGER MOTORJOURNALISTERNE…

Den nye Swift har fået en rigtig fin modtagelse af de europæiske motorjournalister med overskrifter som:

Bilmagasinet: Den nye Suzuki Swift er den helt rigtige bil til dig, der ikke vil bruge penge på en elbil”

FDM Motor: ”Suzuki Swift – økonomisk minibil dækker de basale behov”

Bilbasen: ”Ny Suzuki Swift er et budgetvenligt afbræk fra elbiler”

Motorsiden.dk: Suzuki satser sikkert med ny Swift”

Det er især det høje udstyrsniveau, som følger med som standard og den flotte benzinøkonomi med 22,7 km/l, som er faldet i god jord efter deres første møde med bilen.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

 

Vi glæder os til at præsentere dig for vores nye Suzuki Swift. Har du spørgsmål til bilen, så kontakt en af vores salgsrådgivere.

Salgsafdeling

Lars Kjær

Lars Kjær

Salgschef

Frederik Dirksen

Frederik Dirksen

Salgskonsulent

Peter Mærsk-Møller

Peter Mærsk-Møller

Salgskonsulent

Jacob Malling

Jacob Malling

Salgstrainee

Hans-Christian Starbæk Kjær

Hans-Christian Starbæk Kjær

Adm. direktør og indehaver