Har du fået en skade på din bil?

Vælg vores nye og topmoderne skadecenter

NYT OG TOPMODERNE SKADECENTER

Er uheldet ude og har du fået en skade på din bil? Så står vi klar til at hjælpe dig på vores skadecenter. Vores mere end 70 års erfaring betyder, at du kan være sikker på, at vi rådgiver dig til den bedst mulige løsning for dig og din bil.

Vi udfører alle former for skades- og malerarbejde på alle biler uanset model. Vi har nemlig samlet de dygtigste pladesmede samt autolakerer under samme tag for hurtigst og bedst muligt at kunne afhjælpe dig med din skade.

Vi ved, hvor uoverskuelig processen kan være, og derfor sætter vi en ære i at yde dig en fantastisk service på vores skadecenter. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og tager os af alt det praktiske – papirarbejdet, dialogen med forsikringsselskab og taksator samt udbedring af selve skaden. Uden at du behøver at foretage dig noget.

 

Mange års erfaring

Vores pladesmede har mange års erfaring i opretning, udbedring af buler og ikke mindst forsikringsskader.

Da vi er et autoriseret værksted, kan du være sikker på, at din bil laves efter fabrikkens forskrifter, og kvaliteten er i top. Vi benytter os altid af de nyeste teknikker og værktøjer, og bruger kun originale reservedele. Vores værktøj bliver jævnligt kontrolleret af Dansk Teknologisk Institut. Det betyder for dig som kunde, at vi uanmeldt bliver kontrolleret på vores kvalitet af udført arbejde, samt at vores værktøj løbende kontrolleres.

Valget er dit

Hvis din bil har fået en skade, kan du frit vælge, hvilket værksted der skal udbedre den. Det betyder, at selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du forlange at skaden bliver udbedret på vores skadecenter. Så er du sikker på, at bilen er 100% i orden, når du får den tilbage efter endt reparation.

Gratis lånebil ved skader

Du skal ikke bekymre dig, når din bil er på værksted. Du kan stadigvæk komme fra a til b. Vi tilbyder dig en gratis lånebil, medens vi udbedrer skaden på din bil.

Skulle du være uheldig at få en skade på lånebilen, er der en selvrisiko på 5.000 kr. Hvis du vil undgå selvrisiko, koster det 75 kr. pr. dag, dog max 500 kr. i alt med moms.

Kontakt

Vil du høre mere eller har du brug for hjælp til at finde den rette løsning for dig og din bil, er du altid meget velkommen til at kontakte vores skadecenter.

Dine fordele

  • Vi tilbyder dig en gratis lånebil inkl. 100 km pr. dag
  • Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber
  • Vi hjælper dig med at udfylde skadesanmeldelsen
  • Vi udbedrer skader og lakerer biler i henhold til fabrikkernes forskrifter
  • Vi giver dig 3 års garanti på alt skadesarbejde

Kontakt os

Brug kontaktformularen, send en mail eller ring til os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.