Ny 100 % elektrisk Explorer

EXPLORER. Gør dig klar til eventyr.

NY 100 % ELEKTRISK EXPLORER

Ford har netop præsenteret deres helt nye elbil, Ford Explorer. En enestående digital oplevelse og modigt design venter i den mellemstore SUV, der som navnet indikerer, indbyder kunderne til at tage på eventyr.

Bilen lanceres senere i år, og de første leveringer forventes at finde sted i starten af 2024.

Ford Explorer forventes at komme til at koste fra under 340.000 kr.**

VÆR EN AF DE FØRSTE

Du kan allerede nu reservere en plads i køen for at få eksklusiv adgang til bestilling af den helt nye 100 % elektriske Explorer senere i år. Det er helt enkelt, og det koster ikke noget. 

  • Ingen binding
  • Ingen depositum
  • Prioriteret bestilling

 

TO VARIANTER – MASSER AF UDSTYR

Ford Explorer bliver tilgængelig i to varianter: Select og Premium. Præcis hvad de to varianter indeholder, ved vi ikke, men standardvarianten Select bliver veludstyret.

Ford fremhæver blandt andet en 15” justerbar SYNC Move touchskærm som skjuler et opbevaringsrum bagved, en 17 liter stor MegaConsole og avancerede førerassistanceteknologier, som nogle af de spændende features, du kan se frem til i den nye Ford Explorer.

RUMMELIG SUV SKABT TIL EVENTYR

Ford Explorer er en mellemstor SUV, der størrelsesmæssigt ligger mellem Ford Puma og Ford Kuga. Bilens design og rummelighed gør den ideel, uanset om du tager familien med på eventyr eller anvender den til bykørsel.

Bilen har plads til fem personer og et fleksibelt bagagerum på cirka 450 liter. Den 17 liter store MegaConsole mellem forsæderne kan for eksempel rumme en bærbar computer, adskillige 1,5l vandflasker eller noget helt tredje.

BATTERI

Find roen, du har masser af rækkevidde. Med en ladehastighed på 10%-80% på kun 25 minutter,** får du batteriet fyldt op i løbet af ingen tid. Drik en kop kaffe. Din 100% elektriske Ford Explorer er klar, før du er.

Via BlueOval Charge Network har du fra næste år adgang til cirka 500.000 ladepunkter placeret over hele Europa, inkl. IONITY lynladere. Så der er altså ingen undskyldning for ikke at køre på eventyr i den nye Ford Explorer.

PRØV EN VIRTUEL PRØVETUR

Prøv vores medrivende virtuelle prøvetur. Skov, ørken eller sne? Du vælger selv dit eventyr.

Galleri

Se flere billeder af den nye Ford Explorer elbil herunder.

Vi er klar til at hjælpe dig

Salgsafdeling

Hans-Christian Kjær

Hans-Christian Kjær

Adm. direktør og indehaver

Lars Kjær

Lars Kjær

Salgschef

Peter Mærsk-Møller

Peter Mærsk-Møller

Salgskonsulent

Frederik Dirksen

Frederik Dirksen

Salgskonsulent

Ivan Kjær

Ivan Kjær

Salgskonsulent

Alexander Larsen

Alexander Larsen

Salgstrainee

Jacob Malling

Jacob Malling

Weekendhjælper

*Vejledende udsalgspris – den endelige pris bekræftes senere i 2023. **Opladningstiden er baseret på Fords tekniske simuleringer. Opladningshastigheden vil falde, når batteriet nærmer sig fuld kapacitet. Resultater kan variere alt efter spidsbelastningstider, temperatur og batteriets tilstand.