Den billigste vej til drømmebilen

Hos N. Kjær Bilcentret tilbyder vi nu også splitleasing af nye- og brugte premiumbiler. Vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere, så vi hurtigt og effektivt kan hente din drømmebil hjem. Søger du forgæves din drømmebil i Danmark, så kan vi også importere din drømmebil fra vores samarbejdspartner i Tyskland.

Nedenfor kan du læse mere om splitleasing. Kontakt endelig vores salgschef, Lars Kjær, hvis du har ønsker eller spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Splitleasing

Splitleasing er for dig, der bruger bilen meget til erhvervskørsel. Splitleasing betyder, at der laves to kontrakter, og at omkostningerne deles op i en privat- og erhvervskørselsdel.  På den måde betaler du som privatperson ikke for de kilometer, du kører erhvervsmæssigt – og omvendt.

Som udgangspunkt skal du have mere end 60 % erhvervsmæssig kørsel, før splitleasing er en økonomisk god beslutning. Er din erhvervsmæssige kørsel over 60 %, kan vi derfor anbefale splitleasing.

For det meste ligger en splitleasingaftale dog på 80/20. Kører du 80 % erhvervsmæssig kørsel og 20 % privatkørsel, bliver 80 % af alle bilens omkostninger faktureret til virksomheden, medens kun 20 % faktureres til dig privat.

Fordele for medarbejderen

  • Ingen beskatning af fri bil
  • Betaler kun for den private kørsel
  • Mulighed for at gå en bilklasse op

Fordele for virksomheden

  • Virksomheden sparer penge (på grund af den private betaling)
  • Mindre kapitalbinding
  • Mindre administrativt arbejde

Er du selvstændig, er splitleasing en attraktiv løsning, da dit eget firma sparer omkostningerne til privatkørsel, medens du sparer beskatningen.

Krav til køreregnskab

Der skal altid føres kørebog, når du splitleaser, så du præcist kan opgøre, hvad henholdsvis du og virksomheden skal betale. Det er et krav fra SKAT. Det meste af kørebogen udfyldes automatisk ved hjælp af en elektronisk kørebog, så du blot skal forholde dig til om turen er privat/erhverv.

Lars

Vil du gerne høre mere om dine muligheder?

Så kontakt vores salgschef Lars Kjær, som har mange års erfaring i at rådgive om splitleasing. Han hjælper dig med at få et overblik over beregninger, omkostninger og regler, og skræddersyer den helt rigtige løsning til dig.