Lej 8-personers bil med plads til hele familien 

Skal du og familien på en længere tur, hvor der skal være god plads til alle familiemedlemmer? Så lej en 8-personers bil nemt og hurtigt her hos os. 

Med en 8-personers bil får du en rummelig bil med plads til både ben og børn. Det giver jer den mest komfortable rejse, hvad enten I skal køre til udlandet, eller I bare skal fra den ene ende af landet til den anden. 

Nem biludlejning med fokus på komfort 

Har du før stået med bagage til op over begge ører og små børn på armen i den kollektive trafik? Så ved du sikkert også, hvor stressfyldt det kan være. 

Hos N. Kjær Bilcentret vil vi gerne gøre det let for dig at komme fra a til b uden at skulle med offentlig transport. Derfor samarbejder vi med Oscar Biludlejning om at tilbyde privat- og erhvervskunder billig billeje. Skal du på ferie, hvad enten det er her i landet eller udover de danske grænser, skal det gerne være en rolig og god oplevelse. 

Du kan let og hurtigt leje en 8-personers bil eller andre biltyper – det afhænger helt og holdent af dine behov. Men fælles for alle vores biler er, at det er enkelt at leje dem. Du ringer bare direkte til vores medarbejder Susanne, som står for al vores biludlejning. Det kan du gøre på telefon 6217 2816. Alternativt kan du booke direkte online og selv bestemme, hvornår du vil afhente din lejede bil.  

Hvad får du med i købet, når du lejer en 8-personers bil?

Vi tilbyder lokal og tryg biludlejning, hvor du helt selv bestemmer, hvor længe du ønsker at leje bilen – og hvornår du ønsker at afhente din lejebil. 

I lejen er både vejhjælp, forsikring og service inkluderet i prisen, ligesom de første 100 kilometer per udlejningsdøgn hører med i pakken. 

Billige priser på leje af 8-personers bil 

Med en bil får du frihed til at få en masse gode oplevelser – for du skal ikke følge nogen køreplaner eller andet. Du kan tage det helt i dit eget tempo. 

Hos N. Kjær Bilcentret mener vi ikke, det skal være dyrt at have muligheden for at få tanket oplevelsestanken op. Derfor har vi gjort det billigt for dig at leje en 8-personers bil. Med priser, der lyder på 699 kr. for et døgn, kan de fleste være med. 

Er de inkluderede kilometer ikke nok, hjælper vi dig gerne med et skarpt tilbud på ekstra kilometer, så du kan få det hele med. 

Lej en 8-personers bil allerede i dag 

Står du akut og mangler en 8-personers bil? Så kan vi hjælpe dig på vej. Kontakt os gerne på telefon 6217 2816, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt. Har du andre spørgsmål til vores biludlejning, er du også velkommen til at ringe eller skrive til susanne@nkjaer.dk.